23 Temmuz 2010 Cuma

Hayatlar yaşıyoruz bize armağan edilen ömrün içinde. Her aşk bizim hayatımıza mutluluk, sevinç, istek ve cesaret getiriyor. Bir anda aşkı ömrünüzün merkezi haline getiriveriyoruz da haberimiz çok sonra oluyor.. Ne zaman yitip gidince canım sevgili o zaman saldırmaya başlıyoruz hayata.
Başları güzel oluyor aşka tutunmak, hayati deli dolu yasamak ve düşünmek birini günün yirmi dört saati.Onunla dalmak en güzel uykuya ve onunla yada hayaliyle açmak gözlerini yeni bir güne.Tutuşup el ele yürümek yollarda,kimseye aldırmamak ve en çokta tadını çıkarmak hayatin bize sunduğu aşkın.Alınan hediyelerin önemi yoktur, sevgiliden gelmiştir ya ne olursa olsun. Zaten aşık insanin gözü ne görür ki yardan başka.Kıskançlıklar baslar sonraları ve beraberinde küçük tartışmalar.
Bu bile tadı tuzudur o anda gecip giden ömrün.Çünkü aşk var ya ömrün içinde açılan bir başka hayati sunuyordur bize.Geri kalan her şey zaten olur gider.
Ve en nihayetinde askın ömrü biter bir veda etmeden veya "sen çok iyisin ben sana fazlayım ama seni seviyorumla2baslayan ve "bitti" diye sona eren cümleler kursun gibi yumruk gibi bir bir beynimize indirilir. Oradan kalbe ulaşır acı ve aşkın başında naralar attığımız güzel hayat biranda cehenneme döner. Yemez içmez, tek kelime etmez gideni düşünürüz. Ahlar vahlar ve en acısı keşkeler baslar. Bir ay yada daha az veya çok bu sancılar sürer. İnsan olmanın, kalp taşımanın ve duygulu olmanın bedelidir bu. Güzellikleri, mutlulukları yasadıysan elbet bir gün bedelini ödeyeceksin.Ya ağlayarak en derinden acılara boğularak yada ucundan tek tuk sıyrıklarla atlatarak.
Askın acısı hafifçe kalkınca insanin üstünden ve gidenin arkasından yapılan bütün o uğraşlar sonuç vermeyince ömrün içinde acilan ve giden o askin kapisida kapanir.Sonra yine hayaller kurulur aska dair.Askta cekilen hicbir acidan ders almaz insanoglu.Yeminler verir,andlar icer ama sonra gider yine aski secer.buda dedigim gibi insane olmanin bir incelegi.
Sonra bir tesadufle,bir nedenle yani gecip giden omrumuzun icinde yine bir kapi acilir.Adi ask kapisi.Yine baslar hikaye ve omrumuze binbir ani ekler.Egerki gecip giden ve hergun eksilen omrumuzde hayallerimiz olmasa bizi tutan hicbir neden bile olamaz.An gelip hayatin merkezine koydumuz ask yada yasama hevesi.Cunku omru gecirmenin bir nedeni olmali ve bu nedenler hayalle baslamali.
Hayallerinize simsiki sarilin ve sahiplenin.
Hayallerdir bizi ayakta tutan,hayata baglayn.Gununuz gecen hergunden guzel ve icinde binbir mutluluk sakli olsun.
Sevgiyle.

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler