MALZEMELER 250gr madımak,ıadet kurusoğan,pastırma veya çemen salça,1 yemek kaşığı bulgur. yeterınce su,tuz yapılışı soğan ve yağ sotelenır salça pastırma karıştırlır tuzu ve su ılave edılır madımak satılanarak doğranır ılave edılır.Pişmeye yakın bulgur ılave edılır . azuya göre sarmısaklı yoğurtla servıs yapılır .Afıyet olsun
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
3 ay önce
3 yorum:
ellerine sağlık ablacım bi sivaslı olarak biz çok pişiririz madımağı
Ellerine sağlık canım ben değişik ot yemeklerine bayılıyorum.Paylaşımın için teşekkürle,İyi pazarlar diliyorum.
http://hamaratabla.yetkinforum.com/forum.htm
mım severim otları bir karadenizli olarak tüm otları yeriz ,nefis gözüküyor ama çok ekmek yedirir bu yahu.Ellerine sağlık hiç denemedim pazarda bulursam alıp denicem teşekkürler.
Yorum Gönder