16 Kasım 2009 Pazartesi

48.Porselen Demlik Çay Saati Etkinliği

48.Porselen Demlik Çay Saati Etkinliği için ben de aşure yaptım.Etkinliğin evsahibesine kolay gelsin diyorum,katılımcıların ellerine sağlık,sevgiler MALZEMELER. 2 SU BARDAĞI BUGDAY YARIM ÇAY BARDAĞI PIRINÇ 100GR KAYISI 100GR INCIR SEKERI ARZUYA GÖRE 1 SU BARDAĞI NOHUT 1 SU BARDAĞI KURU FSULYE CEVIZ(ÇEKILMİŞ PORTAKAL KABUĞU ARZUYA GÖRE KURU ERIK (ÇOCUKLAR SEVMEDIĞI IÇIN BEN KULLANMADIM 1 YEMEK KAŞIĞI NIŞASTA 1 SU BARDAĞI SUT TARÇIN YAPILIŞI: BUĞDAY ,NOHUT, FASUL,YE, INCIR, ÜZÜM. AYRI AYRI KABLARDA ISLTILIR. BUGMALZEMELER AYARI AYRI HAŞLANIR INCIR KARARTIĞI İÇİN BEN IYICE DURULUYORUM BUĞDAY AŞLANINCA MATUM MALZEMELER KAIŞTIRILI PIRINÇ ILAVA EDILIR BIR BARDAK SUTLE NISATA ÇIRPILIR KAYNAMAYA BAŞLIYANA KADAR IYICE KARIŞTIRILIR. KAPATTTIKTAN SONRA SEKER ARZUYA GÖRE AYARLANIR KARIŞTIRILIR TENCERE IYIVE HAMUR BEZI ILE SARILIR SONRA KASELERE BÖLUNUR UZEREINE YERKEN CEVIZ VE TARÇIN ASERPILIR BEN GUL SUYUD KULLANIYORUM AFIYET OLSUN

7 yorum:

Selma - DUSBAHCESI dedi ki...

Pasta Susleme Teknikleri Etkinligi icin bir davet bu! Gosterin dunya aleme pasta nasil suslenirmis :)

Beni yalniz birakmayacaginizdan eminim...

Hollandadan sevgiler!
www.dusbahcesi.blogspot.com

Selma - DUSBAHCESI dedi ki...

Asureyi kim sevmez!! Uzun zaman oldu yemeyeli. Nefis gorunuyor ellerine saglik.

Unknown dedi ki...

Anne Belgüzar hanım çoooooooooook teşekkürler aldım tatlıyı..

TATESAL dedi ki...

Çok severim aşureyi,ellerine sağlık arkadaşım..

fatma48-hazanyagmuru4 dedi ki...

oyyy oy ben bayılırım nede güzel görünüyo ellerine sağlık arkadaşım erkenden yapıverdin ha aşureyi rahmetli eşimin en sevdiği tatlıdır onun hayrına bende hep aşure yaparım afiyet bal olsun sevgiler

mutfaktakizaman dedi ki...

hmm canim cekti inanki ellerine saglik nefis gorunuyor...
mutlu haftalar..

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım ellerine saağlık çok severim:)

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler