malzemeler. 1kg kervız 2 lımon 1 havuç 2 patates 1 portakal 1 kaşık un 2soğan 1 yemekkaşığı sıvı yağ 1tatlı kaşığı tuz 1tatalı kaşığı seker YAPILIŞI. KERVIZ AYIKLANIR,LIMONLU SUYA 4 EŞIT PARÇAYA BÖUNUR HAVUÇ SOULUT YANAYNA DILIMLENIR PATATESLERDE SUYA KONUR ÖNCE TENCERYE SOĞANLARI PILAKI OLARAK DOĞRARIZ. SONRA HAVUÇLARI VEREV VEREV DILIMLERIZ,UZERINE PATATESLERI 4EŞİT DOĞRARIZ. UZERINE BIRBARDAK SICAK SU,TUZ,LIMONSUYU VE ŞEKERI EKLERIZ AĞ1 YEMEK KAŞIĞI YAĞIDA GEZDIRIRIZ YAĞLI SEVENLER ISTEĞE GÖRE KOYA BILIR. INDIRMEYE YAKIN PORTAKAL SUYUNU BIRKAŞIK UNLA ÇIRPAR UZERIND GEZDIRIRIZ BEN YŞİLLİLIKTE KOYU YORUM TAMAMIYLE ARZUYA BAĞLI AFIYET OLSUN
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
3 ay önce
7 yorum:
canım ellerine saglık harika olmuşşş
Nefis bir görüntü, renklerin uyumu lezzetle birleşmiş ve nefis bir yemek ortaya çıkmış. ellerinize sağlık
Yolladığın tarif için teşekkür ederim ellerine sağlık tarifin yayında yeni tariflerle yeniden bekliyorum sevgiler...
ohhh,size afiyet olsun efendim,sevgilerimi bırakıyorum
ablacığım haber verdim.nasılsın? bu güzel tarifin için çok teşekkürler sevgiler.ellerine sağlık.
istediğin kadar tarifle katılabilirsin etkinliğimize
günaydın ablacığım nasılsın.sevgilerimi bıraktım çok soğuk donuyoruzzz,bırrrrr,sıcak çayın varsa içerim.selamlar
Ziyaretiniz için teşekkürler.İyi geceler...Her şey gönlünüzce olsun...
Yorum Gönder