malzeme. kuşuzumu,PİRINÇ dolmafıstığı çok aztarçın nane karabıber soğan sıvı yağsoğanlar önce plakıklık doğranır kavrulur. FISTIKLARDA KAVRULUR ÖNCEDEN ISLATILMIŞ KUŞ UZUMU İLAVE EDEİLİR. TARÇIN KURUNANE KARIŞTIRILIR DOLDURULUR TEPSIYE DIZILIR.BIR SU BARDAĞI SU ILAVE EDILIR FIRINNA ATILIR BEN BIRAZ SIVI YAĞ GEZDIRIYORUM PARLAKLIK VERIYOR.
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
3 ay önce
0 yorum:
Yorum Gönder