23 Aralık 2008 Salı

alıntı lütfen herkes yayınlasın

AYDIN SAPMASI VE OZUR DILEMIYORUM KAMPANYASINA DAVET !!!

Degerli okur ,

Degerli grup yonetimleri,

Bilindigi gibi Ulkemizde AYDIN SAPMASI vardir. Aslinda bu sapmaya ugrayanlari "AYDIN" olarak nitelemek yanlistir. Bu niteleme ,gercek ulke aydinlarina haksizlik olmaktadir.

Aydinlanma sapkinligina ugrayanlar, Kuresel efendilerinin yaninda diz cokerek saf tutarlar . Avuclarini hizmetlisi olduklari efendilerine acarlar. Yurekleri ve beyinleri disa bagimlidir. Bir sirt oksanmasina neler satmazlar ki !

Vatan , Millet , Bayrak , Bagimsizlik ONLAR icin anlamsizdir. Guclu olana ve hizmetlerini odullendirenlere hizmeti severler. Kendi soylemleriyle , iki kadin memesine vatanlarini satarlar !

Kapitalizmin ,pembe emperyalist gulucuklerine kur yaparlar ! Emperyalist baronlarini cok severler !!!

Bildigimiz gibi bu sapmaya ugramis olanlardan,

Prof. Ahmet İnsel, Prof. Baskin Oran, Dr. Cengiz Aktar, Gazeteci Ali Bayramoglu ,

Ermeni'lerden ozur dileme kampanyasi baslatmislardir. Bu konuda kaleme aldigim asagidaki yazi sonrasi degerli Prof.Dr.D.Ali Ercan bu konuda bir imza kampanyasi onermistir..

Degerli dostlar ,

Imza kampanyasinin saglikli yuruyebilmesi icin , TEK BIR ve GUVENILIR bir site sahibinin bir link acarak bu kampayayi ustlenmesi gerektir.

Gorebildigim kadariyla , YURT DISINDA YASAYAN VATANDASLAR KURULU Bu konuda duzenleme yaparak , kullanisli bir link acmistir.

Sizleri asagidaki linkte ;

OZUR DILEMIYORUM KAMPANYASINA DAVET EDIYORUM.

Lutfen siz ve aile bireyleriniz linki tek tek imzalayiniz.

Bu duyuruyu olabildigince cevrenize iletiniz.

Katilimlarini isteyiniz.

Özür Dilemiyorum - I Do Not Apologize

http://www.yyvdkusa.org/

BIR IHANET BELGESI

Degerli Vatandasim ,

Sizlere asagida bir ibret belgesi sunuyorum. Bu imza belgesi, Ulkemizin sozde aydinlarinin, Ermeni'lerden OZUR DILEME BELGESIDIR .

Bu imza belgesi , SEVR'e hizmet , bu kisilerin kendi toplumlarina ve ulkelerine yaptiklari, bir IHANETin belgesidir.

Bu belge , kendi toplumuna ardini donen kisilerin isimlerini , tarih icinde gelecek kusaklara tasiyacak ve bu kisileri hak ettikleri yere koyacaktir.

Bu listeyi saklayiniz. Listede isimleri olanlar zaman icinde, Ya Soros , ya CIA , ya NED , ya BILDERBERG baglantilari,localar , ve AB fonlarindan yemlendirmelerle veya kisisel odullendirmelerle , taltifen aldiklari kadrolarla, makamlarla karsimiza cikacaktir.

Ermeni baskaldirilarinin temeli , 1860'da Ermeni Milli Anayasası (Sahmanadrouthiun) ile ortaya çıktı . 1863 te Babıâli tarafından. Ermeni Millet Nizamnamesi adı altında kabul edildi. Bu gelişmelerden ve Avrupa'nın desteğinden cesaret alan bazı Ermeniler, gizliden gizliye Türk-Ermeni. Müslüman-Hıristiyan düşmanlığını, okullar ve toplantılarda Ermeni gençlere aşılamaya basladilar !!!

Tarihin icinde 1915 tehcir olayi olarak yer alan , Olayin temelinde ,

Rus ile , Fransiz ile , Ingiliz ile bir olarak Osmanli'ya bas kaldiran, ceteler kurarak 600 bin civarinda Turk'u katleden, Osmanli'ya SAVAS DONEMINDE ihanet eden , arkadan vuran Ermeni toplumu vardir.

18 Mart 1915'te İtilaf Devletleri Çanakkale'ye saldırırken , aynı günde Osmanlı Ermenilerinin isyani baslamistir !!! Şubat 1915 başlarında Van ihtilalinin başlayacağının işaretleri gorulmustur. Bu isyanı diğer isyanlar takip edecektir. Kilikya'da ayaklanan Ermenilere silah ve cephane Yunan gemileri tarafindan tasinmistir. Bu donemde ise ; 14 Ermeni asilli vekil ve pasa gorevdedir !

Bu bir kirismadir. Kirismayi baslatan ise Ermeni toplulugudur. Osmanli Devleti O gunun imkanlari icinde sadece kendisini savunmustur .... Her bir tehcir veya mubadele olayinin kendi icinde trajedi tasimasi , Bu durumun geregidir.

Ermeni tehciri olayini tek yanli olarak yorumlayip , kabahati kabul edenler ozur dilerken ,

Ermeni'ler tarafindan vahsice katledilmis olan 600 bin Turk, Asala tarafindan katledilmis olan diplomatlarimiz dahil 70 kisi, Hocali katliaminda vahsice oldurulmus olan yuzlerce Azeri Turk kardeslerimiz icin acaba ne dusunuyorlar ?

Bu nylon aydinlar ,

Anadolu'yu istila etmis olan , Ingiltere'den, Fransa'dan, Yunanistan'dan Italya'dan, Anzak'lardan NEDEN , OZUR ISTEGINDE BULUNMUYORLAR ?

Turkiye'nin dis ve ic politikasini yonlendiren kureselcilere , AB'ye , ABD'ye perde arkasinda olan Israil'e, neden edilgen ve sessizler ?

Imzacilar , bir paranin IKI YUZU oldugunu bilmezden geliyorlar. Kendi milli aidiyetlerinle celisiyorlar.

Kuresel'ciler tarafindan dayatilan ve talep edilen, sozde Ermeni soykirimini ve Ermenistan'i tanima isteginin yolu , Cumhurbaskani A.Gul'un , Ermenistan'i HAVADAN - SUDAN nedenle ziyaretiyle baslatilmistir.

Asagidaki imza belgesi ise bu acilimin ve GOP/BOP 'un devamidir. Sevr'in sozde aydinlarla tekrar Turk toplumu onune konmasidir. Toplumu alistirmak ve benimsetmek oyununun bir bolumudur.

Bu imza listesi , C.Dundar'in Belgesiz filimi Mistik'in bir baska versiyonudur. Ulke gundemindeki temel sorunlari buyutmek, bazilarini da toplum belleginden kacirmak,unutturmak isteklidir ! Turkiye'nin , Tehcir konusunda var olan hukuki haklarini karartmaya yoneliktir.

Bu belgeye imza koyanlar, yasamakta olduklari ulkeye , Turkiye Cumhuriyeti Devletine, tarihin gerceklerine ihanet ediyorlar. Buyuk , kuresel bir oyunun hizmetine giriyorlar.

Agri daginin, ARARAT olmasina destek veriyorlar.

Bu imzalarin ardindan , 3 T 'yi bekleyiniz ...

TANINMA TAZMINAT TOPRAK

Listeye konan her bir imza , Ermenistan'a ve cikarlarina hizmettir.

Listeye imza koyanlari ve koyacak olanlari kiniyorum.

Naci Kaptan / 15.12.2008

1 yorum:

Melike dedi ki...

kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum. mail adresimdeki tüm kişilere de ilettim. gerçek bir Türk'ün 1 saniye bile düşünmeden bu kampanyaya katılması gerektiğini düşünüyorum.
Vatan-Millet-Sakarya diyerek konuşmak kolay, ama iş bireysel bişeyler kapmaya geldiğinde ortada kimseler görünmüyor.
Haydi Türk Milleti, onurunu, gururunu, kimliğini korumak adına.....

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler