4 Nisan 2021 Pazar

ARAP SAÇI (BAZI YORELERDE DEGIŞIK ISMI VAR (https.//belgüzaranne.blogspot.com


MALZEMELER.
1 Kg Arap sacı
 sırtke 
sarmısak 
tuz
sızma yag
pul bıber
YAPILIŞI Arap saçlarının kok ucları temızlenır .Haşlanır soklanır derın bır kaba alınır başka bır kabta sırke arzunuza göre ,sarmısak temızlenır dogranır,pul biberve sızma yapılır Arap sacıyla harmanlanır 3-4 gun sonra yemeye hazır bır nevı tursu
Not .vakkumlu kaplarda saklayın
Afıyet olsun
https.://belgüzaranne.blogspot.com


 

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler