5 Nisan 2014 Cumartesi

İTALYAN BUĞDAY ÇORBASI

Malzemeler:
500gr buğday
500gr yoğurt (ben suzme kullanıyorum
2yemek kaşığı tereyağ
1tatalı kaşığı kuru nane
1çay kaşığı tuz(tuzlu yıyorsanız damak zevkıne göre ayarlayın
YAPILIŞI:
Buğday akşamladan ıslatılır haşlanır buğday yumuşayınca  yoğur tuzerıne  birkepçe kaynar sudan konur açılır kaynayan buğdaya azar azar karıştırılarak dokulur  yoğurt kesılmesın  pişince tereyağ ve nane ıle servıs yapılır.Not bır tutam sevgı eklemeyı unutmayın .Afıyet olsun


0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler