Malzemeler:
500gr buğday
500gr yoğurt (ben suzme kullanıyorum
2yemek kaşığı tereyağ
1tatalı kaşığı kuru nane
1çay kaşığı tuz(tuzlu yıyorsanız damak zevkıne göre ayarlayın
YAPILIŞI:
Buğday akşamladan ıslatılır haşlanır buğday yumuşayınca yoğur tuzerıne birkepçe kaynar sudan konur açılır kaynayan buğdaya azar azar karıştırılarak dokulur yoğurt kesılmesın pişince tereyağ ve nane ıle servıs yapılır.Not bır tutam sevgı eklemeyı unutmayın .Afıyet olsun
Yemeksepeti
-
Merhaba,şimdilerin modası getir ,götür,trendyol,yemek sepeti furyasına ben
de giriş yapmış bulunmaktayım.
Başta ters gelse de,alışınca büyük kolaylık ve...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder