Malzemeler:
500gr buğday
500gr yoğurt (ben suzme kullanıyorum
2yemek kaşığı tereyağ
1tatalı kaşığı kuru nane
1çay kaşığı tuz(tuzlu yıyorsanız damak zevkıne göre ayarlayın
YAPILIŞI:
Buğday akşamladan ıslatılır haşlanır buğday yumuşayınca yoğur tuzerıne birkepçe kaynar sudan konur açılır kaynayan buğdaya azar azar karıştırılarak dokulur yoğurt kesılmesın pişince tereyağ ve nane ıle servıs yapılır.Not bır tutam sevgı eklemeyı unutmayın .Afıyet olsun
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
5 ay önce
0 yorum:
Yorum Gönder