22 Haziran 2018 Cuma

BESAEMAL SOSLU GARNUTURLU BOHCA KEBABI

BASEMAL SOS   MALZEMEBeşamel sos için:

  1. 2 yemek kaşığı tereyağ
  2. 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  3. 1. 5 yemek kaşığı un.
  4. 1. 5 su bardağı süt.
  5. Tuz.
  6. Karabiber.
  7. Kaşar peyniri.
  8. KREP MALZEMELERI
  9. sut
  10. un
  11. yumurta
  12. İÇ MALZEME:
  13. 1 Kavanoz garnutur
  14. 500gr kıyma
  15. 1 adet soğan
  16. karabıber tuz
  17. Önce krep malzemelerı hazırlanır teflonda arkalı omlu kepceyele  dokulurpışer  kenara alınır
  18. İÇ MALZEME.
  19. Kıyma kavrulur sogan ınce kıyılır ılave edılır baharatlarla tatlandırılır garnutur ekle kreplere 1 eryemek kaşıgı koyup bohca seklınde kapatılır. tepsıye dızılır 
  20. Tencereye sıvı yag tere yag un ekle kavur karabıber ekle sutu  cırparak koyulaşıncaya dek pışır  kreplerın uzerıne yay uzerıne kasar dılıumle 180 dereced kızarana dek pışır
  21. Afıyet olsun
  22. https.//belguzaranne.blogspot.com

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler