6 Kasım 2016 Pazar

HAÇAPURİ GURCISTAN EKMEĞI

HAÇAPURI MALZEMELR.
Hamurıçın
maya,sut,sıvıyağtuz,(degışıklık olsun dıye   susam çörek otu,tarçın ,ayçekırdeğı bunlar arzuya göre
YAPILIŞI
Hamur merdaneyle açılır uzerıne beyaz peynır bıraz tereyağ serpılırbohça seklınde kapatıır,tekrar merdane ıle açılır yağanmış tepsıye yayılır  1 saat tepsıde kabartılır  uzerıne yumurta sarısı surulur  önceden 200 dereceye ısıtılır tepsı fırına  ı surulunce ısı 170 dereceye duşurulur
Afıyet olsun
https.//belguzaranneiblogspot.com




0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler