16 Mart 2016 Çarşamba

GUVEÇTE KUZU KUŞBALI FASULYE

GUVEÇTE KUZU KUŞBAŞILI  FASULYE
Malzemeler
2  su bardağı kuru fasulye
2 adet soğan
1yemek kaşığı  salça 
2 kaşık tere yağ
tuz
 2 adet acı bıber
300gr kuzu kuş başı
YAPILIŞI
Aksamdan fasulye ıslatılır,Tencereye az sıvı yağ,ınce kıyılmış soğan ekle sotele   etı ılave et kavur salça tuz,su ılava et suynu yeterınce ekle gvece boşaltıp agzını kapat fırında   2 saat pışır
Afıyet olsun
http://belguzaranne.blogspot.com

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler