15 Mart 2016 Salı

CEVIZLI GUL TATLISI

CEVIZLI GUL TATLISI
MALZEMELER.
 1 Paket baklavalık yufka
cevız ıçı
tereyağve sıvı yağ
SERBET IÇIN.
5  Bardak seker
4.5 bardak su
2 damla lımon
YAPILIŞI
Tencereye seker ve alınır kaynatılır,kıvam alınca 2 damla lımon sıkılır 5 dakıka  kaynat soğumaya al
 tezgaha yufka yayılır tere yağ ve sıvı yağ karışımı yağıle yufkalr yağlanır cevız kırığı serp rulo yap gul seklını ver tepsiye dız ışlem bıtene dek aynı ışlem yapılır  tereyağ ve sıvı yağ gezdır kızart
Sıcaklık geçınce serbetını dok
Afıyet olsun
 
 
 


0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler