13 Ocak 2016 Çarşamba

YAZDAN HAZIRLANMIŞ KURTULMUŞ FASULYE KAVURMASI

KURUTULMUŞ FASULYE KAVURMASI,
MALZEMELER
500 gr kurutulmuş fasulye
2 adet kuru soğan
 yarım çay bardağı zeytınyağ
2 dış sarımsak
 1adet kesme seker
 tuz
1çay bardağı domates suyu
1tatlı kaşığı salça
tuz
YAPILIŞI
Fasulye yıkanır haşlanır  soğan ınce kıyılır tencereye alınır zeytınyağ eklenir sarımsak doğranır sotelenir  domates suyu eklenve salça ılave et kavur tuz ekle sıcak su ekle pışınce  ındırArzuya göre yumurta kırılır
Afıyet olsun
 

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler