10 Kasım 2015 Salı

BURGU KADAYIF

BURMA KADAYIF
Malzemeler kadayıf 300gr
cevız 1kase yarım paket tereyağ
1çaybardağı sıvı yağ
 
 
serbet için:
 4bardak seker
4.5 bardak su
1dılım limon
tencereye su ve seker alınır kaynatılır lımon ılave et bırtaşım kaynat soğumaya bırak
YAPILIŞI
Tepsıye kadayıf alınır tereyağ ve sıvı yağ karıştırılır  dıdıklenır uzun parçalaralınır bol cevız srep burgu yapyağlanmış tepsıye dız bıraz yağ serp kızart buharı çıkınca  serbetı dök .Afıyet olsun
http.//belguzaranne.blogspot.com
 
 

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler