10 Haziran 2015 Çarşamba

KABAK ÇORBASI



Kabak Çorbası Tarifi'nin Malzemeleri

  • 2 adet kabak
  • 1 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 5 su bardağı su
  • 1 adet et bulyon
  • Karabiber
  • Dereotu

Kabak Çorbası Tarifi'nin Yapılışı

Tencereye soğanı, kabakları. patatesleri, sarımsağı irice doğranır. 1 çorba kaşığı zeytinyağ  v e tereyağ ile sotelenir. Üzerine 5 su bardağı su ile sebzeler yumuşayana kadar pişirilir, blenderdan geçilir. Üzerine et  suyu ve karabiber eklenir. Çorba çok koyu olursa biraz su eklenir. 15 dakika pişirilir.Dereotu l servıse hazır.Afıyet olsun
 

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler