22 Nisan 2014 Salı

GLÖZÖRLÜ İRMİK TATLISI

MALZEMELER.

1lıtre sut
9yenek kaşığı ırmık
1su bardağı seker(arzuya göre fazla atılır
1tatlı kaşığı vanılya esansıveya bır paket vanılya
üzerıne1paket erıtılmış glözör

YAPILIŞI
Tencereye sut,ırmık,seker konur kısık ateşte koyulaşıncaya dek karıştırılar pışer vanılya özu eklenır bırtaşım kaynat ateştn al,ıslatılmış kek kalıbına dok soğuma bırak dolapta donunca servıs tabağına ters çevır.Uzerıne benmarı usulu erıtılen glözörüdok servıse hazır.afıyet olsun

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler