Tarif
- Karnıbaharımızı kökünden ayırıp temizledikten sonra bir tencerede haşlıyoruz.
- Bu arada bir tavada tereyağ ve zeytinyağını kızdırığ içine küp şeklinde doğranmış soğanlarımızı ekliyoruz
- pembeleşen soğanların ardından kıymamızı koyuyoruz ve kavuruyoruz.
- Ardından küp şeklinde doğranmış domatesleri ,ince doğranmış biberleri, karabiber, tuz ve pul biberi ekliyoruz
- domateslerin sertliği gidene kadar bu karışımı pişiriyoruz
- Haşlanan Karnıbaharı süzüp küçük tepsimize döküyoruz.
- Üzerine yaptığımız karışımız döküyoruz ve ardından da başka bir kapta karıştırdığımız süt ile unu karışımın üzerine ekliyoruz
- Fırına tepsimizi koyuyoruz ne zamanki yemeğimiz pişmeye başlıyor o zaman tepsimizi bir süreliğine fırından çıkartıp kaşar peyniri ekliyoruz
- tekrar fırına tepsimizi koyuyoruz
- peynir eriyince yemeğimiz de artık hazır olmuş oluyor.
0 yorum:
Yorum Gönder