BEŞAMEL SOSLU MANTARLI TAVUK
MALZEMELER;
YARIM KİLO TAVUK GÖĞSÜ
YARIM KİLO MANTAR
ÜZERİ İÇİN BİR MİKTAR KAŞAR PEYNİR
İTUZ BEŞAMEL SOS İÇİN;
2 ÇORBA KAŞIĞI TEREYAĞ
2 ÇORBA KAŞIĞI UN
1 SU BARDAĞI SÜT
YAPILIŞI
; TAVUK VE MANTAR TAVADA AZ TEREYAĞLA SOTELENİR VE GÜVEÇE ALINIR..DİĞER TARAFDAN BEŞAMEL SOS YAPILIR VE TAVUK VE MANTARLARIN ÜZERİNE DÖKÜLÜR FIRINA VERİLİR..PİŞMEYE YAKIN ÜZERİNE KAŞARLAR SERPİLİR VE KIZARDIĞNA EMİN OLUNCA FIRINDAN ÇIKARILARAK SERVİS EDİLİR...AFİYET OLSUN
MALZEMELER;
YARIM KİLO TAVUK GÖĞSÜ
YARIM KİLO MANTAR
ÜZERİ İÇİN BİR MİKTAR KAŞAR PEYNİR
İTUZ BEŞAMEL SOS İÇİN;
2 ÇORBA KAŞIĞI TEREYAĞ
2 ÇORBA KAŞIĞI UN
1 SU BARDAĞI SÜT
YAPILIŞI
; TAVUK VE MANTAR TAVADA AZ TEREYAĞLA SOTELENİR VE GÜVEÇE ALINIR..DİĞER TARAFDAN BEŞAMEL SOS YAPILIR VE TAVUK VE MANTARLARIN ÜZERİNE DÖKÜLÜR FIRINA VERİLİR..PİŞMEYE YAKIN ÜZERİNE KAŞARLAR SERPİLİR VE KIZARDIĞNA EMİN OLUNCA FIRINDAN ÇIKARILARAK SERVİS EDİLİR...AFİYET OLSUN
0 yorum:
Yorum Gönder