10 Şubat 2013 Pazar

KEK KAYISILI

Malzemeler:
Hamuru için:2 yemek kaşığı. (280 gr) un elenmiş1 tatlı kaşığı razryxlitelya3/4 yk. (150 g) saxara100 eritilmiş (sıcak değil) tereyağı2 yumurta100 g ekşi krema (eğer 1/2 c alabilir. Kefir)1 tatlı kaşığı vaniln.essentsii1 yk limon.suyu1 tatlı kaşığı lim.esansıTuz  bır çımdıkÜst katman:2/3 yemek kaşığı. kayısı reçeli *100 g gretskix orexov (droblennyx uzun dilimler)
1/3 yk. sakarin tozu. toz1 yk. limon suyu
 
cevız180 gr.20 * 30 cm(kek kalıbıPişirme süresi 40 dakika
Hazırlanışı:
1.All ürünleri pürüzsüz kadar bir kase ve karışımı konur.Tavaya meyilli 2.Vylozhit. **3.kayısı r eçel bir tabaka yayıldı (reçel iyi biraz ısındı, ve orexa serpin. önceden ısıtılmış fırında 4.Postavit
5 fındık yanmış olmamasını garantilemek için) folyo ile kaplayın
6.fırında kek ve 10-15 dakika soğumasını bekleyin.Bir "fudge" ve pasta *** bazı yardım kaşık "damlama ile yapmak 7.Iz tozu ve suyu ekleyın

not .gönderen arkadaşıma teşekkürederım

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler