19 Haziran 2012 Salı

ZEYTINYAĞLI TAZE FASULYE

MALZEMELER. 1kg taze fasulye 1adet kuru soğan 3dış sarmısak 3 adet domates yarım çay bardağı sızma yağ ıtane kesme seker yarım lımon Tuz. yapılışı: taze fasulye ayıklanır yıkanır doğranır tencereye yağ alınır ısıtılır,soğan ve sarmısaklar yemeklık doğranır sotelenır.Domatesler yıkanır soyulurküp küp doğranır fsulye ıle beraber sotelenen soğana eklenır tekrar sotelenır yarım limon arzuya göresıkılır kendı suyu ıle kısık ateşte pişer.Afıyet olsun

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler