11 Mart 2012 Pazar

BARBUNYA

ZEYTİN YAĞLILAR: .Barbunya nasıl yapılır: MALZEMELER: yarım kg barbunya 1adet havuç ı adet buyuk patates arzuya göre kerevız, 3 adet soğan, kesme seker 3 dış sarmısak yarım kaşık salça veya 3 domates rendesi yarım çay bardağı sıvı yağ tuz yapılışı: barbunya hafıf haşlanır sıyah suyu dökülür,soğan ınce kıyılır tencereye sıvı yağ ile beraber konur soğan sotelenır,üzerıne havuş patates,veya kerevız eklenır sotelenır. Salçası sekerı ve suyu ılave edılır yarım lımon atılır kıvama gelınce maydanoz ve limonla servıse hazırdır

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler