18 Nisan 2010 Pazar

MADIMAK(SIVASS) YORESI

MALZEMELER 250gr madımak,ıadet kurusoğan,pastırma veya çemen salça,1 yemek kaşığı bulgur. yeterınce su,tuz yapılışı soğan ve yağ sotelenır salça pastırma karıştırlır tuzu ve su ılave edılır madımak satılanarak doğranır ılave edılır.Pişmeye yakın bulgur ılave edılır . azuya göre sarmısaklı yoğurtla servıs yapılır .Afıyet olsun

3 yorum:

ahsen58 dedi ki...

ellerine sağlık ablacım bi sivaslı olarak biz çok pişiririz madımağı

SADECE YEMEK dedi ki...

Ellerine sağlık canım ben değişik ot yemeklerine bayılıyorum.Paylaşımın için teşekkürle,İyi pazarlar diliyorum.
http://hamaratabla.yetkinforum.com/forum.htm

karabidikim dedi ki...

mım severim otları bir karadenizli olarak tüm otları yeriz ,nefis gözüküyor ama çok ekmek yedirir bu yahu.Ellerine sağlık hiç denemedim pazarda bulursam alıp denicem teşekkürler.

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler