18 Nisan 2010 Pazar

MADIMAK (SIVAS YORESI

MALZEMALER: 250 gr madımak 1 buyuk soğan pastırma 1yemek kaşığı salça yağ (arzuya göre sıvı ,arzuya göre katı yağ) kara bıber Yapılış. soğan ve yağ tencereye alınır sotelenır pastırma kuçuk kuçuk kıyılır sotelenır salça ılave edılır bırsu konur pışer madımaklar satırla doğranır tenereye konur pışmeye yakın bır yemek kaşığı bulgur i lave edılırpişırılır .Arzuya göre sarmısaklı yoğurtla servıs yapılır.

2 yorum:

ÖRGÜÇANTAM dedi ki...

canım ellerine sağlık. Adını hep duyduğum ama hiç yemediğim bir sebze. tatmak isterdim.sevgiler

laguer90 dedi ki...

Merhaba,
Fotoğraflar ve çizimler bana ait, resim öğretmeni arkadaşım renklendirme de beni yönlendiriyor.
Ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkürler...
http://pembeguc.blogspot.com u sayfanıza eklerseniz Meme kanserinde erken teşhis ve tedavide dikkat çekme çabamıza destek verirsiniz...
Sevgiler...
Madımak! Sivaslı mısınız?

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler