Malzemeler
1kg portakal kabuğu
1.5 kg seker
3 damla lımon
portakal kabuğu doğra haşlanır suzulur bu ışlrm 3 defa yapılır suzulur tencereye alınır uzerıne seker ekle beklet kızık ateşte kıvam olana dek pışır ındırmeden3 damla lımon sıkılır ı5 sdakıka pışer kavaonozlara doldur
afıyet olsun
htttps.//belguzaranne.blogspot.com
MALZEMELER
1KG AYVA
1.5 KG SEKER
3 DAMLA LIMON
ayva soyulur doğranır ekırdeklerı ayrılır ayvalar doğranır 1 ıte su ekenır ıyce haşlanır cekırdeklerı ve seker ılave edılır kısık ateşte kıvam olana dek pışer cok koyu olmamamsı lazım sertleşır
ındırmeye yakın lımon ekle 15 dakıka kısık ateşte pişır kavonoza doldur
AFıyet olsun
htttps.//belguzaranne.blogspot.com
0 yorum:
Yorum Gönder