28 Kasım 2015 Cumartesi

KAPUSKA

bir kilo doğranmış lahana
200 gr. kuşbaşı kuzu eti
altı kaşık zeytinyağı
bir iri soğan
bir kaşık salça
pul biber, tuz
dört bardak su
1yemek kaşığı bulgur
YAPILIŞI

Tencerede yağ içinde, kuzu etininin rengi dönünceye kadar kavurun
üzerine soğanı ilave edin kavurun
ardından salçayı katın kavurun
üzerine  ince  kyılmış lahanayı ilave edin karıştırın ve kapağı kapayın
ağır ateşte 10 dakika süre ile lahanayı kendi halinde kavurun
ardından 4 bardak sıcak su, pul biber ve tuzu,bulguru ilave edin
yemeğin tuzunu ayarlayın ve tencereyi bir defa fokurdatın
kapağı kapayın, ağır ateşte 1 saat süre ile yemeği pişirin
servis edin
Afıyet olsun
http://belguzaranne.blogspot.com

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler