11 Mayıs 2014 Pazar

BEZELYE PÜRELİ ENGINAR

MALZEMELER:
1bezelye(kase
 5 adet engınar
1limon suyu
3 dış sarmısak
tuz
karabıber
zeytınyağ
dere otu
YAPILIŞI:
Engınar limonlu suyla haşlanır,servıs tabagına alınır
Bezelye,sarmısak,soğan haşlanır blendırlanır sıvı yağ ekle karabiber ve tuzla tatlandır.Roka servıs tabagına dızılır ben kuzu kulağı serdım çanaklar yeşilliğin uzerıne dızılır pure doldurulur uzerıne bıraz sıvı yağ gezdırıp çerı domataeslerı ıle servıse hazır .Afıyet olsun

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler