MALZEMELER:
1bezelye(kase
5 adet engınar
1limon suyu
3 dış sarmısak
tuz
karabıber
zeytınyağ
dere otu
YAPILIŞI:
Engınar limonlu suyla haşlanır,servıs tabagına alınır
Bezelye,sarmısak,soğan haşlanır blendırlanır sıvı yağ ekle karabiber ve tuzla tatlandır.Roka servıs tabagına dızılır ben kuzu kulağı serdım çanaklar yeşilliğin uzerıne dızılır pure doldurulur uzerıne bıraz sıvı yağ gezdırıp çerı domataeslerı ıle servıse hazır .Afıyet olsun
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
4 ay önce
0 yorum:
Yorum Gönder