29 Ocak 2013 Salı

ÇESTER (Творожные коржики) ARKADAŞIM GÖNDERDI TEŞEKKÜREDERIM

Çester Malzemeler: Süzme peynir 250 gram 1 su bardağı şeker 2 yumurta Yağ tahliye 100 gram. veya margarin 1 çay kaşığı kabartma tozu unu hamur ve ne kadar peynir bağlıdır Hazırlanışı: 1. Şeker margarin veya tereyağı, yumurta kabartma tozu ile karıştırılır, un peynir yendi.Un ve yumurta, tereyağı ve şeker ile süzme peynir ekleyin ve hamur yoğurun. Biz sulu peynir ve yemek yaklaşık 2 bardak aldı.Hamuru yumuşak ve esnek dönüş olmalıdır. 2.Hamuru, 3 mm ve kesme figürler kesici veya bir cam ne benim gibi birinin kalınlığı seçin. Şeker ile bir daire içinde Dip bir tarafı. Önceden ısıtılmış fırında pişirme kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine, üzerine koyar! 3. Kızarana kadar 200 derecede pişirin

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler