31 Ocak 2013 Perşembe

BELYASKI

Belgüzar Gedik


Belyashi

Yazar - shapo4ka90. Bu mesajın bir alıntı(BIR RUS BÖREĞİ



Belyashi



...









Malzemeler:



Hamuru için:

1 paket kuru maya (11 g);

Süt 1.5 bardak, 3

Sanat. l. şeker;

1 çay kaşığı. tuzu;

1 yumurta;

6 yemek kaşığı. l. bitkisel yağ;

unu.

[Devamı]

Dolgu için:

500 gr. et, (Ben karışık domuz eti var)

1 orta boy soğan;

tuz ve karabiber;

2-3 yk. l. soğuk su;



Hazırlanışı:



1) doldurma hazırlayın:

* Kıyma doğranmış soğan, tuz ve karabiberi ekleyin, iyice karıştırın.

* Sululuk için ve yumuşaklık eti soğuk su ekleyebilirsiniz.

* Recapture. (Bir top toplamak ve her 15 (veya daha fazla) doldurma, bu kase içine geri atılır)

* Bir saat buzdolabında koyun.



2) hamur hazırlayın:

* Küçük bir artış vermek için, ılık suda maya eritin

*, Ilık süt geri dökün maya karışımı, tuz, şeker, yumurta, bitkisel yağ, x oroshenko karıştırın ekleyin meyilli heyecan olacak bir kase alın.

* Karıştırma, yavaş yavaş unu ve yedek meyilli ekleyin. hamur ellerinizi ve çalışma gereçleri (bu un büyük miktarda eklemek için gerekli değildir, ancak uzun ve zor vymeshivat hamur (hamur yoğurma adam, sabrım yoktu)) yapışmayacak elastik olmalıdır

* Sıcak bir yere koyun ve 2 kez kabarmaya bırakın.



3) belyashi hazırlayın:

* Derin bir tavada (yağ bazı Tat koyarak yağ seviyesi, orta geldi, böylece çok sayıda ve olmalıdır.) Bitkisel yağ dökün sıcak sağlayın.

*, Belyashi deliğe koy her iki tarafta bir usanmış, yavru verir.

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler