4 Eylül 2011 Pazar

GÜLLAÇ

Malzemelerıo yaprak gullaç

2litre süt
1kg g seker
gulsuyuı,PUDRA SEKERI ARZUYA GÖRE MEYVE
yapılışı:sutkayantılır serılave edeılır.sut ılınınca yuvarlak tepsıye yufka yayılır,kepçe ıle sut dokulur. 4yaprak kat kat ıslatılır pudra sekerı ekılır fındık,cevız.veya yeşıl fıstyık serpılır dığer yufakalarda ıslatılır pudra sekerı ve cevız dokülur işlem tamamlanır kalan sut uzerıne dokulur cevız ,yeşıl fıstık veya meyve ıle suslanır buzdolanında bekletıır AFIYET OLSUN

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler