Malzemeler: 2 yufka 2 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağı 1/2 çay bardağı süt 1/2 çay bardağı yoğurt İç harcı: sosis sucuk kaşar peyniri domates Yapılışı: Yumurta bir kapta çırpılır,içerisine süt,sıvı yağı ve yoğurt ilave edilir karıştırılır.Yağlanmış tavaya yufka serilir 2.yufkadanda parçalar koparılıp serilir(alt taban ince olmasın diye),sosun yarısı dökülür.Kalan yufkadan üzerine konur.İçharcı serpiştirilir ve kalan sos dökülür. Kenardan sarkan kısımları üste kapatalım ve orta hararetteki ateşte pişirelim.(Bir tarafı yaklaşık 5-10 dakika arası pişiyor)Tabak yardımıyla ters çevirip diğer tarafıda pişirelim ve gerekirse margarin veya tereyağıyla yağlayalım yumuşak olması için
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı
-
Okulumuzda İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı,önce sınıflar arasında
kütüphane de yapıldı,daha sonra da okuldaki tüm öğrenciler düğün salonunda
öğret...
5 ay önce
0 yorum:
Yorum Gönder