7 Eylül 2010 Salı

kerevız

malzemeler. 1kg kervız 2 lımon 1 havuç 2 patates 1 portakal 1 kaşık un 2soğan 1 yemekkaşığı sıvı yağ 1tatlı kaşığı tuz 1tatalı kaşığı seker YAPILIŞI. KERVIZ AYIKLANIR,LIMONLU SUYA 4 EŞIT PARÇAYA BÖUNUR HAVUÇ SOULUT YANAYNA DILIMLENIR PATATESLERDE SUYA KONUR ÖNCE TENCERYE SOĞANLARI PILAKI OLARAK DOĞRARIZ. SONRA HAVUÇLARI VEREV VEREV DILIMLERIZ,UZERINE PATATESLERI 4EŞİT DOĞRARIZ. UZERINE BIRBARDAK SICAK SU,TUZ,LIMONSUYU VE ŞEKERI EKLERIZ AĞ1 YEMEK KAŞIĞI YAĞIDA GEZDIRIRIZ YAĞLI SEVENLER ISTEĞE GÖRE KOYA BILIR. INDIRMEYE YAKIN PORTAKAL SUYUNU BIRKAŞIK UNLA ÇIRPAR UZERIND GEZDIRIRIZ BEN YŞİLLİLIKTE KOYU YORUM TAMAMIYLE ARZUYA BAĞLI AFIYET OLSUN

3 yorum:

Fuat Gencal dedi ki...

Şifa dolu bir lezzet ellerinize sağlık.

Saygılar.

! POSH BUTİK ! dedi ki...

kerevize bayılırım:) harika gözüküyor! Bir de salatasını tavsiye ederim belgüzaranne çiğden! muhteşem oluyor;)

mormenekselerr dedi ki...

ellerine sağlık arkadaşım..bayramin kutlu olsun

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler