24 Mayıs 2010 Pazartesi

TEŞEKKÜRLER MELEK KOPUZ

Kamuya açık yerlerde ve tüm kamu kurumlarının tuvaletlerinde ekonomik olduğu için sıvı sabunlar kullanılmakta. Elinizdeki açık yaralara temas ettiğinde %100 cilt kanseri riski taşıdığını ve Ankara Onkoloji Hastanesi'ne yapılan başvurularda son 4 yılda 'Cilt Kanseri' > hastalarının sayısının %94 arttığını biliyor musunuz? Özellikle İsveç'ten alınan 'Sterisol' > isimli dezenfektan içerikli sıvı sabun bu riski en çok taşıyanlardan. 'Sterol' adıyla pazarlanan bu sıvı dezenfektan sabuna dikkat edin. Umuma açık yerlerdeki sıvı sabunların hiçbir türünü asla kullanmayınız. **** > Bir radyoloji doktorunun tavsiyeleri; > *Telefona SOL kulağınızla cevap verin. > *Günde 2(iki) kere kahve içmeyin. > *SOĞUK su ile hap almayın. > *19'dan sonra yemek yemeyin. > *Tükettiğiniz YAĞLI gıdaların miktarını azaltın. > *Sabahları daha çok, akşamları ise daha az SU için. > *Cep telefonu BATARYA'ları ile mesafenizi uzak tutun. > *UZUN süre kulaklık takmayın. > *Gece 10 sabah 06, en ideal uyuma saatleridir *Uyku öncesi İLAÇ aldıktan sonra hemen uzanmayın. > *Şarjınız SON çizgiye indiğinde,yani çok çok az bir şarz seviyesinde iken telefona cevap vermeyin, zira yaydığı radyasyon 1000 kat fazladır.

5 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

canım bilgilendirme için teşekkürler.

şalın tarifini sormuşsun sanırım son yayınladığım mavi şal. yazımın içinde açıklamaya ulaşacağın yer var bir tıklayıver yinede takıldığın yer olursa severek cevaplarım. sevgiler

DenDen dedi ki...

teşekkürler bu bilgileri öğrencilerime de okudum

Benhurum dedi ki...

Oldukça faydalı konulara dikkat çekmişsin teşekkürler, fakat bazılarını uygulamak o kadar kolay değil mesela, batarya zayıf ve telefon çalıyor çalıyor ve ben açmıyorum! telefonun diğer ucundaki ne düşünür sizce...
Herşeye rağmen daha tedbirli olacağım yanımda mini bir sabun taşımak, bataryası zayıflayan telefonu şarja takmak mümkün değilse tümüyle kapatmak vb.
Paylaşım için teşekürler, sevgiler..

Elifin Terazisi dedi ki...

Güzel bilgiler için teşekkürler. Blogumu ziyaretiniz ve yorumunuz için de teşekkürler.
Küçücük bir önerim var. Google hesabı açsanız , size ulaşmak daha kolay olur diye düşünüyorum. Kime yorum yaparsanız yapın, bir tıkla ulaşabiliriz. Sevgiler:)

Nilgün Komar dedi ki...

şekerim sayfama geldiğin ve selam bıraktığın için teşekkür ederim..
ve bu verdiğin faydalı bilgiler içinde..

sevgi ve selamlar..

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler