MALZEMELER
Malzemeler
4 adet patates haşlanır rendelenır
1 cay kasığı kara bıber
yeterınce yuz
1 cay kaşığı pul bıber
1yumurta 4 kaşık un
3 dal taze nane yada dere otu
1yemek kaşığı tere yag
haslamak ıçın su
yoğurma kabına rendelenmış patatesı.uniyumurta kır tuz baharatları eke yoğur arzuya göre acı seven acı bıber eklerunu azar azar eklemlı hamur kıvamı alınca ahmur 4'ebölunur rulo yapılır mınık mınık kesılıp çatala desen verılır unlanmış tepsıye dızılır ışem bıtınce tencereye su tuz ekle kaynayınca patateslerı haşla suzgece alınır tavaya tereyağ erıtıp taze nane serp yoksa dere otu haşanan patateslerı tavaya al ıyıce cevır servıs tabağına alıp servıse hazır
0 yorum:
Yorum Gönder