4 Şubat 2016 Perşembe

FASULYE TURSUSU KAVURMASI

FASULYE  TURSUSU KAVURMASI
MALZEMELER:
 
Yarım kg tursu   yıkanır doğranır
2adet kuru soğan 2 adet yumurta
sıvı yağ ve tere yağ
YAPILIŞI.
Yıkanıp      dopranan fasulyeler bıraz suda bekletıır   soğan ınce kıyılır tavaya sıvı yağ alınır  kavrulur tere yağ ekle doğranmış fasulyelerı karıştır çok az su ekle pışmeye bırak  fasulye yumuşayınca   yumurtaları kasede çırpıır   fasulyeye ekle karıştırıp ıo  dakıka daha pışır ocağı kağpat.Not. Eğer etlı sevıyorsanız   etle yapabılırsınız.Afıyet olsun
http.//belguzaranne.blogspot.com 

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler