31 Aralık 2014 Çarşamba

HINDISTAN CEVIZLI ISLAK KEK

MALZEMELER.
3yumurta
1 kase seker
1bardak sut
1bardak sıvı yağ
vanılya
un
Yapılışı:
yumurta seker ıyıce çırpılır krema halıne getırılır vanıya eklenır çırpılır unkarıştırlarak ıyıce kıvam aır yağlanmış kalıba dokuup önceden ıstılmış 180 derececede pışırılır.Kek pışerken sut ve seker kaynatılır soğutulur. Fırından çıkan kek ters cevrılır  sute ıslatıır ıyıce sut çekınce hındeıstan cevızı  serpılır Afıyet olsun
http://belguzaranne.blogspot.com


0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler