4 Kasım 2014 Salı

HAŞ HAŞLI EKMEK

MAZEMELER.
UN
sıvı yağ,haşhaş
tuz
1yumurta
haşhaş,toz seker


maya
YAPIIŞI:Yoğurma kabına  ıık su,maya,seker,tuz ekenır maya kabartılır ,un elenerek azar azar ekle yumuşak bır hamur elde edılır.kabarmaya bırak parçalar alıp tezgaha yay yağ ve haşahaşı açıp seker eke hamura yay  rulo yap yağanmış tepsıye dız.Hamur kbarınca fırını ısıtıp yumurta sarısı ve sıvı yağ ile çırp hamurara sur kızart ,Afıyet olsun
Komsum sehnaz hanıma teşekkürederım .(http://belguzaranne.blogspot.com

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler