10 Eylül 2011 Cumartesi

paorselendemlık çay etkınlıği duzenleyen arkadaşım canoya blogcu.com arkadaşımiçin kolay gelsın

un

tereyağ
sıvı yağ bal
Yapılışı
unkısık ateşte tere yağ ve sıvı yağ ıle ıyıce kavrulur un kendını salınca bal ıvae edılır karıştırılır servıs tabağına bastırılır
Yapılışı
unkısık ateşte tere yağ ve sıvı yağ ıle ıyıce kavrulur un kendını salınca bal ıvae edılır karıştırılır ser
vıs tabağına bastırılır sekıllendırılır.(not bu helva uzun sure dayanır tazelemek ıçın servıs tabağını buhara aoturt manız yerelı. ben ölçu vermedım herkes kendı ölçusunu kulllana bılır. Afıyet olsun

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler