12 Mart 2010 Cuma

fatoş tayfa arkadaşıma çok teşekkür edıyorum

TİBET KİŞİLİK TESTİ

Bu teste biraz zaman ayırın, büyüleneceksiniz

Dalai Lama işinize yarayıp yaramayacağını görmeniz için size okumanızı tavsiye ediyor...

ÇOK İLGİNÇ.

Sadece 4 soru, cevaplar sizi şaşırtacak.

Dürüst olun ve cevaplara bakarak hile yapmayın. Zihin paraşüt gibidir, en iyi açıkken çalışır. Yapması zevklidir fakat talimatları çok dikkatli okumalısınız. Hile yapmayın.

UYARI ! !

TESTE BAŞLAMADAN ÖNCE

BİR DİLEK TUTUN!

Soruları ilerledikçe cevaplandırın. Sadece 4 soru var ve hepsini bitirmeden görürseniz, gerçek sonuçları alamazsınız.

Bir uyarı!

Yavaşça ilerleyin ve her alıştırmayı teker teker tamamlayın.

İlerledikçe cevaplarınızı yazmak için kağıt kalem alın.

Bu size kendiniz hakkında çok şey anlatacak bir alıştırmadır. Her bölüm için tek cevap verin. Genellikle aklınıza gelen ilk cevap en iyi cevaptır. Hatırlayın – bunu kimse değil siz göreceksiniz. (1) Aşağıdaki 5 hayvanı dilediğiniz gibi sıralayın: İnek, Kaplan, Koyun, At, Domuz (2) Aşağıdaki kelimelerden birini seçerek tanımlayın: Köpek, Kedi, Fare, Kahve, Deniz.. (3) Aşağıdaki renklerle özdeşleştirebileceğiniz, sizi tanıyan ve sizin için önemli olan birini düşünün. Cevabınızı tekrarlamayın. Her renk için sadece bir kişiyi isimlendirin: Sarı, Turuncu, Kırmızı, Beyaz, Yeşil. (4) Son olarak, en sevdiğiniz sayıyı ve haftanın en sevdiğiniz gününü yazın.

Lütfen cevaplarınızın istediğiniz cevaplar olduğundan

EMİN OLUN.

BİTTİ Mİ?

Aşağıdaki açıklamalara bakın:

Fakat devam etmeden önce,

Cevaplarınızı KONTROL EDİN .

CEVAPLAR Bu sizin hayattaki önceliklerinizi tanımlar. İnek, KARİYER anlamına gelir Kaplan, GURUR anlamına gelir Koyun, AŞK anlamına gelir At, AİLE anlamına gelir Domuz, PARA anlamına gelir

(1)

Köpeği tanımlayışınız kişiliğinizi ifade eder. Kediyi tanımlayışınız partnerinizin kişiliğini ifade eder. Fareyi tanımlayışınız düşmanınızın kişiliğini ifade eder. Kahveyi tanımlayışınız doğayı nasıl yorumladığınızı ifade eder. Denizi tanımlayışınız kendi hayatınızı ifade eder..

(2)

Sarı: Asla unutmayacağınız biri Turuncu: Gerçek dostunuz olarak kabul ettiğiniz biri Kırmızı: Gerçekten aşık olduğunuz birisi Beyaz: Ruh ikiziniz Yeşil: Hayatınızın geri kalanında hatırlayacağınız biri

(3)

Bu mesajı en sevdiğiniz sayı kadar kişiye yollamak zorundasınız; böylece tuttuğunuz dilek sizin gününüzde gerçekleşecek. (4) Dalai Lama’nın Milenyum hakkında söyledikleri bu – okuyup düşünmek için sadece birkaç saniyenizi ayırın! Bu mesajı boşlamayın, Mantra önümüzdeki 96 saat içinde ellerinizden yükselecek. Çok memnun edici bir sürpriz yaşayacaksınız. Batıl inançlara sahip birisi olmasanız da bu doğru. Lütfen bunu yapın. Büyüleyicidir. BU “E-MAIL MANTRA”YI EN AZ 5 KİŞİYE GÖNDERİN ; HAYATINIZDA YENİ GELİŞMELER YAŞAYACAKSINIZ 0-4 kişi: Hayatınız hafif seviyede gelişecek 5-9 kişi: Hayatınız istediğiniz seviyeye gelecek 9-14 kişi: Önümüzdeki 3 hafta içinde en az 5 sürpriz yaşayacaksınız. 15 kişi ve üstü: Hayatınız inanılmaz derecede iyi hale gelecek ve tüm dilekleriniz gerçekleşecek.

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler