21 Ekim 2009 Çarşamba

hulya gedık!eteşekkürler

BiLGiSAYAR KULLANANLAR, DiKKAT! KAKTüSüNüZ YOK MU? YOKSA MUTLAKA EDiNiP, BiLGiSAYARINIZIN YANINA BiR iKi TANE KOYUN. BU DiKENLi BiTKiNiN MUCiZESiNE iLiSKiN YANIT ASAGIDA..... ... Kaktüs ! Bu dikenli bitkinin ne işe yaradığını ne için yaratıldığını bileniniz var mı ? Unutmayın ki, dünyadaki herşey bir amaçla yaratılmıştır. Ornegin kaktüs, radyosyonu emmektedir. Bu yüzden büyük nükleer santrallerin cevresindeki hektarlarca alana kaktüs dikiliyor. Ayrıca, geçenlerde istanbulda bir banka şubesi tam 250 adet kaktüs siparisi verdi. Ne için? Bilgisayarları n yanına koymak ve böylece personelini korumak için. Herkes evinde hatta her odada mutlaka kaktüs bulundurmalı . Cildinizde iyilesmeyen yaralar, lekeler, lezyonlar varsa, bir kaktüsü kesip dikensiz bir dilimini o yara, leke veya lezyonun üzerine koymayi deneyin. Mucizeyi görün. Dogadaki her varligin bir gorevi oldugunu unutmayalim.

3 yorum:

akasyakokusu dedi ki...

çok tşkler bilgiler için..evet evet bu kaktüs olayını birkaç yerde okudum..en kısa zamanda alıp laptopun yanına koymalı..kasalıya oranla laptop daha fazla radyasyon içeriyor bence..tşkler sevgiler.

aysemmutfakta dedi ki...

Paylaşım için teşekkürler:)
Bizimde bilgisayarımızın yanında Minik bir kaktüs duruyor:)
sevgilerimi bıraktım...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

harika bir bilgi ilk fırsattta kaktüs işini halledeceğim yeğenimmin terasında bir kaç çeşit cins kaktüs var niyetim vardı almaya ama bu sefer mutlaka halledeceğim bu yazıyı okudum ya hem söyliyeyim kendi de koysun PCnin yanına.
canım bu bilgiyi dostlarımlada paylaşacağım . teşekkürler

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler