20 Mart 2009 Cuma

portakallı kerevız

kerevız(1kg)https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMJ-I51Vf39ymL9uPG2-6bGhNrPcFkY-i8jWHUcdELB12CVMC3Ck7DWF82Q_Ofo2PxkKEH13oiLH1rOIOXcfGGxwfJkuErZyCM_r11rcb7w6mGjov0QPNXUSyGuPwUkOuIGgZog4uL3M4/s400/P1 ,100 0713 malzemeler.1kg kerevız 2 orta patats 1 orta havuç,bır buyuk soğan,ıkılılmon,bır tatalı kaşığı seker, bır tatlı kaşığı tuz.bır yemek kaşığı un yapılışı. kervız ayıklanır,bırlımon suyuna koanur,havuşç, pazateler doğranır, enalta soğanlar plakı olarak doğranır dızılır,uzerıne havuç lar doğranır,uzerıne patates dızılır.BIR YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ,SEKER,VE TUZ ILAVE EDILIR .lımon suyuda ılave edılır kısık ateşte pişmeye bırakılır.ındırmeye yakın ıkı portakalsuyu ıle un çırpılır bıraz daha pişer. maydanozla suslenır afıyet olsun

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler