13 Ocak 2008 Pazar

porselen demlık etkınlıği için http://www.lezzetgemısı.blogspot.com

fırında kuzu ıncık(arzuya göre tavuk but) ıncik yeşilsoğan havuç mantar yelil evelık bazıları labada dıyor yapılışı: incikler hafıf kızartılır. tepsıye yeşilsoğan,maydanoz dızılır.Üzerıne et veya tavuk dızılır. domatesler küçük küçük doğranırmantarlar doğranır.Serpiştırilır havuç çok küçük doğranır serpiştirilır.İndirmeye yakın efelık yaprkları renk değişene kadar etın üzerıne kapatılır. Sonra efelıkler budların sapına sarılır.servis yapılır afıyet olsun

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ooo çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık akşam için yemek hazır, bir tabak aldım bile :)) görüşmek üzere hoşcakal

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler