21 Ekim 2007 Pazar

kete

MALZEMELER:iki subardağı sütbirsu bardağı sıvıyağve tereyağ karışımıbir paket yaşmayabirçay kaşı tuzalabildiği kadar unhamurlarlar beze yapılır.bir saat bekletilir.açılan yufkalar tek tek sıvı ve tere yağ karışımı ile yağlanır.Arzueden yufkanın içine un kavurması koya bilir.tepsıye dizilir.yumurta sarısı sürülür.Önceden ısıtlmış fırında yüz seksen veya ikiyüz derecede pişirir.BUtarif ERZURUM YÖRESINDEN KOMŞUM KEVSER HANIMIN TEŞEKÜREDERİM.YAPANLARA AFIYET OLSUN

0 yorum:

gönlümden geçenlere bakın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bannerımı alırmısınız?


p>”"

gönlümden geçenler

gönlümden geçenler