MALZEMELER:iki subardağı sütbirsu bardağı sıvıyağve tereyağ karışımıbir paket yaşmayabirçay kaşı tuzalabildiği kadar unhamurlarlar beze yapılır.bir saat bekletilir.açılan yufkalar tek tek sıvı ve tere yağ karışımı ile yağlanır.Arzueden yufkanın içine un kavurması koya bilir.tepsıye dizilir.yumurta sarısı sürülür.Önceden ısıtlmış fırında yüz seksen veya ikiyüz derecede pişirir.BUtarif ERZURUM YÖRESINDEN KOMŞUM KEVSER HANIMIN TEŞEKÜREDERİM.YAPANLARA AFIYET OLSUN
Yemeksepeti
-
Merhaba,şimdilerin modası getir ,götür,trendyol,yemek sepeti furyasına ben
de giriş yapmış bulunmaktayım.
Başta ters gelse de,alışınca büyük kolaylık ve...
1 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder